The same voice that says give up can also say keep going
The same voice that says give up can also say keep going

Wij leren je om door te gaan waar je anders zou stoppen

Echt starten met trainen. De aanpak van een lichaamstransformatie expert op fysiek en mentaal vlak is anders dan een standaard personal trainer. 

Heb je vaker een start gemaakt om te gaan sporten, om te gaan werken aan jouw gezondheid en veerkracht. Vond je het lastig om vol te houden, om jezelf te motiveren om door te gaan? Voor van Cleef - Trainer & Coach herkenbaar!

Onze aanpak

Het gaat om jouw verandering. De aanpak die gekozen wordt zal moeten aansluiten op jouw leven en je voldoende moeten stimuleren om verder te komen. Je kunt daarom bij ons kiezen uit zelf trainen met een plan middels 1 op 1 coaching, begeleid trainen of in groepsverband. Dit kan in je eigensportschool of bij onze PT studio in Veghel. Welke aanpak je ook kiest er is altijd maximale aandacht voor het bereiken van jouw verandering.

Boek direct jouw proefles bij van Cleef-Trainer & Coach

Geen excuus meer, jouw verandering kun je meteen plannen!

Plan hieronder jouw eerste persoonlijke training van een uur in. Wij nemen ruim de tijd om alle mogelijkheden te bespreken en je ervaart meteen wat de aandacht van een personal trainer met jou doet.

Je ontvangt per mail meer informatie over jouw voorbereiding voor deze eerste kennismaking. Gaaf dat je de eerste stap zet, wij gaan graag met jou aan de slag!